Зустріч з прихильниками Свободи в Швейцарії

31 жовтня 2010 року представник чеських прихильників ВО “Свобода” Олег Зайнуллін та деякі члени Міжнародного об’єднання “Українська Свобода” побували у м. Цюрих (Швейцарія). Tам пройшла зустріч з місцевим осередком прихильників ВО “Свобода”. Організатором з швейцарської сторони виступив друг Максим Ляхов.

Повідомляє інформаційний культурно-історичний вісник з посиланням на пресове бюро Міжнародного об’єднання “Українська Свобода”.

У Цюриху чеська делегація відвідали Ясновельможне панство Людвиґа та Гетьманівни Олени Отт-Скоропадських. Ясновельможна Пані Гетьманівна розповіла про свого батька – Гетьмана Павла Скоропадського. Оповідала про їх рід, який сягає в глибину віків, історію свого життя, а розповісти було про що – пані Гетьманівні 91 рік.

На запитання чи має бути родова монархія, відповіла ні, повинен бути вибірний президент, який би мав титул гетьмана. Це мала би бути вольова людина, державець, який би сильною рукою навів порядок в Україні і тоді держава буде процвітати. Також розповіла про співпрацівників батька – братів Шеметів, Миколу Міхновського, про зустріч Гетьмана зі Степаном Бандерою, про якого був дуже позитивної думки.

Джерело: Пресове бюро Міжнародного об’єднання “Українська Свобода”